voor beveiliging en automatisatie van poorten en hekken

Diensten

automatiseren van poorten (garage)

Om het gebruiksgemak van uw garage poort te kunnen verhogen, hebben wij voor elk type garagepoort een optimale automatisatie. Of u nu een kantel- (zowel binnen als buiten de gevel kantelend), sectionale-, bisectionale-, schuif- of draaideur heeft, wij kunnen deze voor u automatiseren.

Automatiseren van hekken

Om uw hek te automatiseren, bieden wij u verschillende mogelijkheden, en dit afhankelijk van de soort poort, gebruikte materialen en de afmetingen.

Voor draaipoorten hebben wij hydraulische en elektromechanische uitvoeringen, met elk hun voordelen, Schuifpoorten in gewichtsklasse tot 2.500 kg zowel op rail als vrijdragend.

En dit zowel voor bestaande als nieuwe poorten, voor particulier en industrieel gebruik.


Parlofonie & videofonie

Om bezoekers aan te melden bij gesloten deur of poort bieden wij u meerdere mogelijkheden. In de eenvoudigste vorm door middel van een parlofoon installatie. En dit gaat verder tot parlofonie via moderne telecommunicatie. Voor videofonie gaat dit van eenvoudige zwart-wit beelden tot handenvrije kleur beelden, tot zelfs de mogelijkheid om beelden op te slaan.

Een koppeling om uw deur, poort of hek door middel van uw parlofoon/videofoon te openen, behoort tevens tot de mogelijkheden.

[Gallery not found]

Beveiliging en toegangscontrole

Om uw veiligheid bij het gebruik van uw automatische poort of hek te vergroten, bieden wij u verschillende oplossing/ mogelijkheden. Gaande van elektrische sloten, tot elektronische lichtgordijnen.Tevens bieden wij u de mogelijkheid tot toegangscontrole, via sleutelschakelaars en codeklavier tot batch systemen

Herstelwerkzaamheden

Heeft u problemen met uw automatische poort of hek dan kunt u ons contacteren, en trachten wij u met raad en daad bij te staan.Door onze samenwerking met gespecialiseerde siersmeden, schrijnwerkers of producenten kunnen wij tevens helpen met eventuele herstelwerkzaamheden aan uw poort of hek zelf.